Remko Leeuw

Schilder pur sang en sinds 2004 in Eindhoven werkzaam als autonoom beeldend kunstenaar.

Na mijn studie Internationale Marketing en Management
heb ik de wereld rondgereisd en ben ik als reisleider actief
geweest in onder andere Peru, Bolivia en Egypte. Ik ben
uiterlijk kalm, maar van binnen bruis ik van creatieve energie.
Ik kan me goed inleven in de gedachten en gevoelens van anderen en sta betrokken, doortastend en inspirerend in
contact met de mensen om mij heen.

Het werken met mensen is één van mijn grootste passies. Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van groepen bij (creatieve) expressie. Als (groeps-)mediator verhelder ik de interactie tussen teamleden. Om mensen naar hun kracht te brengen, geef ik persoonlijke ‘life coaching’, waarbij ik ook met energie werk.

Als intuïtief mens volg ik mijn gevoel en de weg van mijn hart. Ik ben vaak in de natuur en gebruik deze graag als werkplek voor bewustzijnsoefeningen.